Privatlivspolitik

Generelle vilkår for mobergs.dk

Den 25. maj 2018 trådte EU's databeskyttelsesforordning i kraft. Den kendes også ved forkortelsen GDPR (General Data Protection Regulation). Forordningen foreskriver, hvordan virksomheder skal behandle personoplysninger.

I forbindelse med din tilmelding til kørekort hos Mobergs Køreskole IVS, CVR nr. 36719559, har vi brug for dit samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen.

Netnorden I/S , CVR nr. 40717471 er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.

Kontaktoplysninger:

Netnorden I/S
CVR nr. 40717471
Sundsmarkvej 49
6400 Sønderborg
Tlf.: 81 91 90 80
info@netnorden.dk
www.netnorden.dk

Vi behandler personoplysninger i form af for- og efternavn, personnummer, adresse, telefonnummer og e-mail.

Vi bruger dine oplysninger i forbindelse med din erhvervelse af kørekort hos Mobergs Køreskole IVS, CVR nr. 36719559.

Igennem tilmeldingsportalen bruges oplysningerne til at ansøge om godkendelse af kørekort hos kommunen og den lokale politikreds. Derudover bruges dine oplysninger til at generere den lovpligtige lektionsplan.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage. Dette sker ved at rette skriftlig henvendelse til info@netnorden.dk.

Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, får det først virkning fra tidspunktet du modtager en bekræftelse og påvirker ikke lovligheden af vores behandling op til dette tidspunkt.

Vælger du at tilbagetrække samtykke inden forløbet hos køreskolen er endt, har det indvirkning på varigheden af dit uddannelsesforløb. Nærmere information omkring dette kan oplyses af din kørelærer.

Du bekræfter hermed at have modtaget, læst og forstået ovenstående, som baggrund for dit samtykke til behandling af dine personoplysninger til oplyste formål.